Izveštaj sa sednice Izvršnog odbora Omladinske sekcije SSSS

U petak, 13.05.2022. godine, održan je šesti po redu sastanak Izvršnog odbora  Sekcije mladih SSSS u mandatnom periodu 2020-2025. Sazvan je radi dogovora oko organizovanja narednih seminara iz Projekta koji finansira Ulof Palme centar, s obzirom da su odobrena novčana sredstva.

Sastanku su prisustvovali: zamenik predsednice SM SSSS Marko Perić, potpredsednik Stefan Lopušina i članovi Uroš Jevremović, Bojan Kandić i Marijana Ajduković. Sastanak je vodila Mara Zimonjić, stručna saradnica u SSSS, koja će u narednom periodu biti zadužena za organizovanje i realizaciju aktivnosti sekcije.

Sastanak Izvršnog odbora SM SSSS, održan je radi dogovora o narednom seminaru. Članovi IO su se usaglasili da će seminar biti održan

od 09.- 11. juna, na Kelebiji. Tema seminara će biti „Uticaj Kovida i rata u Ukrajini na tržište rada i uloga sindikata“.

Za predviđenu temu još uvek nisu predloženi predavači.

Kada je u pitanju održavanje ostalih seminara iz projekta, njihova realizacija je planirana za septembar i oktobar 2022. godine.

Što se tiče tema, članovi IO su, pored navedene i dogovorene teme za naredni seminar, iskazali interesovanje za temu „Mobing i vođenje disciplinskog postupka“.

Prati
Obavesti o