POSETA SINDIKATU POLJOPRIVREDE EGIPTA

Predstavnici Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duvanskoj industriji i vodoprivredi Srbije posetili su Sindikat poljoprivrede Egipta u periodu od 29. novembra do 3. decembra 2021. godine. Tom prilikom održan je zvanični sastanak u centrali Sindikata, kada je potpisan bratski protokol o saradnji ova dva sindikata. Ovim protokolom jača se saradnja organizacija, a sve u cilju boljeg položaja zaposlenih u sektoru poljoprivrede.

Prilikom studijske posete organizovan je i obilazak plantaže paradajza. Iako se plantaža nalazi na suvom terenu, obezbeđen je sistem navodnjavanja koji osigurava da plod, koji se izvozi u Španiju, Rusiju i mnoge druge delove sveta, bude vrhunskog kvaliteta. Bez obzira što je taj ceo region Fajuma jako suv, osmišljen je sistem drvenih točkova koji vodu sprovode do svih delova te oblasti.

Radi nastavka saradnje sindikalne organizacije su se saglasile o redovnoj razmeni informacija i znanja u svrhu unapređenja položaja na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Prati
Obavesti o
0 Komentari
Inline Feedbacks
vidi sve komentare