SASTANAK U SAVEZU SAMOSTALNIH SINDIKATA GRADA NIŠA

Dana 27.05.2021. godine, održan je sastanak u Savezu samostalnih sindikata grada Niša, na kom su prisustvovali Kolarević Živorad predsednik SSPPDIV Srbije, Milisav Đorđević sekretar SSPPDIV Srbije, Olivera Bobić predsednica SSS Niš, Bogdanović Slavoljub predsednik SO DIV-BAT Vranje, Ognjanović Saša predsednik SO HEINEKEN Zaječar, Stojiljković Ljubica predsednica SO HISAR Prokuplje, Goran Vidojević predsednik SO DIN Niš, Milan Vidojković predsednik SO ŽITOPEK Niš i Stojanović Nenad predsednik Nadzornog odbora SSPPDIV-a Srbije. Predsednik SSPPDIV-a Srbije Živorad Kolarević, upoznao je prisutne sa aktuelnim dešavanjima i planovima SSPPDIV-a Srbije. Predsednici sindikalnih organizacija upoznali su rukovodstvo SSPPDIV-a sa svojim aktivnostima i problemima sa kojima se susreću. Pokrenuta je inicijativa za formiranje Odbora za poljoprivredu na nivou grada Niša, što je prihvaćeno i od strane rukovodstva SSPPDIV-a Srbije i predsednice SSS za grad Niš Olivere Bobić.

Prati
Obavesti o