27.-29.10.2017. Kragujevac

U organizaciji SS PPDIV Srbije održan je seminar koji je prvi u nizu od najavljenih seminara sa temama o značaju kolektivnih ugovora, organizovanju sindikata i mirnog rešavanja radnih sporova.

Dvodnevnom seminaru koji je održan u hotelu Šumarice u Kragujevcu, prisustvovalo je 43 učesnika iz sindikalnih organizacija širom Srbije i grada Beograda.

Direktor Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova Mile Radivojević, sa svojim saradnicima proveo je učesnike seminara kroz temu "Mirno rešavanje radnih sporova", i upoznao ih sa radom Agencije kao i sa mogućnostima koje ta agencija može da pruži zaposlenima.

U nastavku seminara učesnici su upoznati sa organizovanjem sindikata, o značaju kolektivnih ugovora i problemima sa kojima se susreću predstavnici sindikata u pregovaranju sa poslodavcima. 

Svi učesnici su imali priliku da svoja iskustva sa pregovora za kolektivni ugovor podele sa prisutnima i da im ukažu na koji su način rešavali pojedine probleme. Takva iskustva su jako značajna za rad sindikata jer se stalnom komunikacijom između članova može mnogo toga naučiti.

Sledeći seminar SS PPDIV Srbije biće održan od 10. do 12. novembra u Ivanjici.

como crear una pagina web

 
Ordinacija - Moj Zubar
Nedeljka Gvozdenovića 39
 
 

 

FITNES CENTAR

PLAY GYM

Војводе Миленка 40


 

 

Dečanska 14/VI, Beograd
sindikat.poljoprivrede@gmail.com
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top