POSETA POVERENIŠTVU SSS OPŠTINE ŠID

Na poziv poverenika SSS za opštinu Šid Zorana Zeca, dana 14.05.2021. godine, predsednik SSPPDIV Srbije Živorad Kolarević, sekretar Milisav Đorđević i predsednik pokrajinske organizacije SSPPDIV Srbije Miodrag Bradonjić, posetili su povereništvo SSS za opštinu Šid i razgovarali sa predstavnicima preduzeća MITROSREM, VIKTORIA OIL, ŠIDINA ŠID, ZZ GRANIČAR i VOJVODINA ŠUME. Upoznali smo članstvo sa problemima koje SSPPDIV Srbije ima na teritoriji Vojvodine i u kom pravcu će ići njihovo rešavanje. Predstavnici preduzeća upoznali su predstavnike SSPPDIV Srbije sa stanjem u kolektivima u kojima rade i izneli probleme sa kojima se suočavaju. Dogovoreno je da se u narednom periodu organizuje sastanak u MITROSREM-u kako bi se pomoglo u rešavanju nagomilanih problema, pošto se preduzeće nalazi u postupku UPPR-a i pod upravom je Direkcije za oduzetu imovinu Ministarstva pravde. Potom smo obišli opštinu Šid i sa predsednikom opštine Zoranom Semenovićem, razgovarali o problemima preduzeća iz naše oblasti. Konstatovana je dobra saradnja između opštine Šid i povereništva za opštinu Šid i dogovoreno je da se sa dobrom saradnjom nastavi.

Prati
Obavesti o