3. Kongres

Sindikalnim organizacijama Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duvanskoj industriji i vodoprivredi Srbije

Na Republičkom odboru Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duvanskoj industriji i vodoprivredi Srbije, kao najvišem organu između dva Kongresa, održanom dana 18.09.2015 godine, doneta je Odluka da se obratimo pismom svim našim sindikalnim organizacijama koje pripadaju našem granskom sindikatu i svim našim članovima. To smo i ovako imali nameru, a tu odluku je ubrzao dopis Saveza samostalnih sindikata Srbije br. 438 od 16.03.2015 godine koji se upućuje sindikalnim organizacijama, pa i našim sindikalnim organizacijama, koji osim tražene discipline unosi dosta zabuna i pomalo pretnji i zaplašivanja predsednicima sindikalnih organizacija i samom članstvu, pominjući sve i svašta od krivične odgovornosti do obligacionih obaveza i smena sindikalnog rukovodstva u sindikalnim organizacijama.

Broj - 045

Beograd 12.11.2014. 

Na osnovu člana 53. tačka11.12. Statuta Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duvanskoj industriji i vodoprivredi Srbije, Republički odbor Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duvanskij industriji i vodoprivredi Srbije, na svojoj sednici održanoj dana 05.12.2014. doneo je:

 O D L U K E

 
Ordinacija - Moj Zubar
Nedeljka Gvozdenovića 39
 
 

 

FITNES CENTAR

PLAY GYM

Војводе Миленка 40


 

 

Dečanska 14/VI, Beograd
sindikat.poljoprivrede@gmail.com
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top