Broj : Službeno

Beograd : 05.04.2017. godine

- Predsednicima O.O S.S.PP DIV Srbije

- Članovima ROS, POS, GOS , St.O. i N.O.

 

Predmet : Obeležavanje 1. Maja 

Poštovane koleginice i kolege , molim Vas da u roku od sedam (7) dana , dostavite tačan broj koleginica i kolega ,koje će doći u Beograd 1.maja , na obeležavanje Praznika rada, sa početkom u 12,00 na trgu Nikole Pašića.

Shodno odlukama naših organa sindikata , da podržimo i učestvujemo u obeležavanju 1. maja u organizaciji SSSS I UGS , molim Vas da makar svako od Vas van Beograda , dođe sa jednim kolima ( makar sa četvoro naših aktivista.) ili više u skladu sa Vašim mogućnostima.

POS u skladu sa odlukom ROS –a ,o ućešću na obeležavanju 1.maja u Beogradu, učiniti sve i pozvati naše članove sa teritorije Vojvodine, da uzmu što aktivnije i masovnije učešće i dođu u Beograd, samostalno ili preko VSSS na teritoriji. 

GOS Beograda će preuzeti obavezu i organizovati, da što više koleginica i kolega dođe iz Beogradskih firmi , jer su na sednici ROS izrazili zadovoljstvo organizacijom obeležavanja 1.maja i rekli da će se maksimalno angažovati da ih bude što više ( makar po 10 iz svake firme).

GOS Novog Sada će preuzeti obavezu i maksimalno se ukljućiti u organizaciju dolaska u Beograd naših članova ,samostalno ili preko Veća SSS Novog Sada.

Molim sve funkcionere u SS PPDIV Srbije ( Predsednike - POS,GOS, Sind..Org.i članovi St.O. , N.O ) da u skladu sa svojim saznanjima , koja moraju biti verodostojna , nam dostave podatke do 12.4.2017. ( sreda ), o učešću naših članova na obeležavanju 1.maja , iz njihovih sredina tj. teritorije.

 

S poštovanjem Predsednik 

 Dragan Zarubica dipl.ing.s.r.

 

como crear una pagina web

 
Ordinacija - Moj Zubar
Nedeljka Gvozdenovića 39
 
 

 

FITNES CENTAR

PLAY GYM

Војводе Миленка 40


 

 

Dečanska 14/VI, Beograd
sindikat.poljoprivrede@gmail.com
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top