BROJ - SLUŽBENA

BEOGRAD - 9.9.2016.

NA ZAJEDNIČKOJ SEDNICI NAJVIŠIH . ORGANA SS PP DIV SRBIJE , KOJA JE ODRŽANA 7.9.2016.GODINE , U BEOGRADU DONETA JE JEDNOGLASNA :

O D L U K A

NAJOŠTRIJE SE OSUĐUJU POKUŠAJI PUČA I RAZBIJANjA SAMOSTALNOG SINDIKATA , U REŽIJI IZBAČENIH ČLANOVA , ZBOG NEPOŠTOVANjA STATUTA SS PP DIV SRBIJE I POJEDINIH PREDSEDNIKA OPŠTINSKIH VEĆA U VOJVODINI, POD PAROLOM POŠTOVANjA STATUTA SSSS I SSSV ( KOJI NEPOSTOJI ) I ZAŠTITE SOPSTVENIH INTERESA I POZICIJA U SINDIKATU.

ČLANOVI NAJVIŠIH ORGANA SINDIKATA PPDIV SRBIJE ( REPUBLIČKOG , POKRAJINSKOG I GRADSKIH ODBORA BG. I NS. ), ISKAZALI SU JEDINSTVO U SPROVOĐENjU SVIH DOKUMENATA USVOJENIH NA 3 KONGRESU SS PPDIV SRBIJE, TJ BORIĆE SE ZA DOSLEDNO SPROVOĐENjE ZAPOČETIH REFORMI U SS PPDIV SRBIJE I PODRŽAVAJU U POTPUNOST RAD RUKOVODSTVA SS PPDIV SRBIJE, A DOSLEDNO ĆE SE BORITI PROTIV SVIH ONIH, KOJI RUŠE NjIHOV UGLED I UGLED SINDIKATA, JER ONI SU ČLANOVI LEGALNO IZABRANIH ORGANA SINDIKATA U SKLADU SA ODLUKOM O IZBORIMA U SSSS I SS PPDIV SRBIJE.

SEKRETAR                                                                                                                                  PREDSEDNIK

DRAGAN LUKIĆ dipl.pr.                                                                                                                 DRAGAN ZARUBICA dipl.ing.

como crear una pagina web